OFF GRID

OFF GRID eller Back Up.

Energi når som helst – hvor som helst.

Off Grid er siste nye grønne og bæredyktige tilføyelse i vårt sortiment fra GENERAC MOBILE. Det er en produktgruppe av powerbanks/batteriløsninger til oppbevaring av energi.

I et marked med flere og flere maskiner og apparater, som driftes av elektrisitet, stiller det stadig større krav til nettet eller alternativ grønn energi. Tidligere har det vært vanskelig å opplagre for eksempel grønn energi fra solcelleanlegg eller vindmøller. Med utviklingen av disse store OFF GRID powerbanks, er det nå mulig å lagre energien, så den grønne strømmen kan utnyttes fult ut. Dette gjelder både for alminnelige eneboliger med solceller på taket, men også for energi produsert av større solcelleanlegg.
Likeledes er dette den ideelle løsning til for eksempel entreprenører, som utvikler deres maskinpark med elektrisk drevne maskiner. OFF GRID muliggjør oppladning på byggeplassen, så man aldri behøver å bekymre seg om mangel på strøm til oppladning.

GENERAC OFF GRID finnes i 3 forskjellige serier og leveres med enten Gel- eller Lithium-batterier – alt etter størrelse og bruk.

SX-modellene er transportabel energi og er støyfrie og uten avgasser. De finnes i modeller fra 3-10 kVA i 230V. Disse modeller er lette å manøvrere og er oppbygget med høyteknologiske Li-Ion batterier.

MX-modellene er en mobil lagringsenhet til energi, som passer til et bredt utvalg av apparater. Modellene i MX-serien finnes i 10-30 kVA i både 230V og 400V.

LX-modellene er det største modellene i seriene og passer likeledes til mange forskjellige apparater og maskiner. LX-modellene er mobile lagringsenheter og finnes i 20-60 kVA i både 230V og 400V.