INVERTER STRØMAGGREGATER

Inverter strømaggregater

Hvad er et inverter strømaggregat?

Hos Pratec Norge selger vi strømaggregater til ethvert behov. Vi har bensinaggregater, dieselaggregater, gassaggregater og inverteraggregater. Et inverter strømaggregat er et strømaggregat med en slags omformer. Den omdanner jevnstrøm til vekselstrøm, som vi kjenner det fra elnettet. Det spesielle ved inverterteknologien er, at inverteren tilpasser sin ytelse til behovet og derfor kan inverter strømaggregatet brukes som strømkilde til mange forskjellige apparater, også følsomme apparater såsom mobiltelefoner og bærbare pc’er. Det kan et alminneligt strømaggregat ikke gjøre, da strømmen her vil være for ujevn. De fleste av invertermodellene fås likeledes med Powerrush, som sikrer en høyere ytelse ved oppstart av apparater.

Alle våre invertere har USB stikk og er derfor perfekt som strømkilde til stadig flere apparater, som opplades via USB stikk.

Hvorfor velge et inverter strømaggregat?

En inverter, også kaldet en vekselretter, omdanner jevnstrøm til vekselstrøm. Den leverer en sann sinuskurve og er derfor det opplagte valg til alle apparater man ellers bruker strøm til fra elnettet. Alle lukkede inverter strømaggregater  har lavt støynivå og er meget driftssikre.

Hvilket inverter strømaggregat skal jeg bruke?

Er du  tvil om hvilken inverter du skal velge? Svaret er, at valget av inverter strømaggregat avhenger av hvor meget strøm, du skal bruke; altså Watt-forbruket på dine elektriske apparater. Vi anbefaler alltid å velge et inverter strømaggregat som er større enn det maksimale antall Watt, du skal bruke strøm til. Er du stadig i tvil om hvilken invertermodell du skal velge, så er du velkommen til å kontakte oss.